Mala Rudraksha 54biti , 40cm Mărește

Mala Rudraksha 54 , 40cm

100 lei

Mala din 54 seminte Rudrshka, 40cm.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Mala din 54 seminte Rudraksha. Diametrul semințelor este de 1.2 cm, iar lungimea aproximativă a malei de 40 cm.

  Rudraskha este denumirea unui copac cu fructe albastre, semintele acestor fructe sunt folosite la crearea acestor minunate mărgele. Copacul se găsește cel mai des în Asia de Sud Est, Nepal și India.

  Acest remediu duce purtătorul pe căile cele mai drepte, calmează mintea, crește puterile spirituale și alungă temerile. În sanscrită, Rudraksha inseamna “Ochiul lui Rudra (Shiva)” și legenda spune ca Shiva când a văzut câte nenorociri sunt pe Pamant a vărsat o lacrima și din aceasta lacrimă s-a format primul copac Rudraksha. Se crede ca Semintele Rudraksha emit energie benefică pentru vindecare și aduc schimbări pozitive celor ce le poartă. Aceste mărgele elimină stresul și aduc liniște pace și concentrare purtătorului. Totodată, ajută la cresterea încrederii, insuflă sentimentul de securitate. Proprietatea anti-îmbătrânire a semintelor Rudraksha este destul de cunoscuta.

  Ele sunt folosite în principal la rugăciune, meditatie, pentru a număra rugăciunile sau mantrele. Ritmicitatea numarării și senzația tactilă aduc liniște, pace și concentrare purtătorului. 

  Scrieţi o recenzie

  Mala Rudraksha 54 , 40cm

  Mala Rudraksha 54 , 40cm

  Mala din 54 seminte Rudrshka, 40cm.

  4 alte produse în aceeași categorie: