Putini stiu ca somnul de calitate este somnul constient, in care creierul se relaxeaza si sufletul se hraneste constient din energia Universului. Iar pentru acesta, pe langa tehnici meditative care asigura conexiunea superioara cu Eul Divin, KIGAM va pune la dispozitie un elixir subtil si gratios: Elixir KIGAM Somn Constient , care aplicat in zona capului sau folosit in aromaterapie va permite fiintei sa aiba un somn de calitate. Fie ca aveti un somn cu vise sau fara vise, Elixir KIGAM Somn Constient va aduce relaxarea profunda a intregii fiinte si va induce claritate si constienta in timpul somnului, ceea ce la trezire se traduce printr-un corp odihnit si un suflet clar, pregatit pentru o noua zi.

Mod de aplicare: Se recomanda a se aplica inainte de somn la baza nasului. Se foloseste in difusere de aromaterapie si nu va recomandam sa il puneti in candele de aromaterapie deoarece compozitia chimica va avea de suferit pe masura atingerii punctului de fumigare a solutiei (recomandare pe care KIGAM o face pentru toate sinergiile pe baza de uleiuri esentiale). Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Ingrediente: ulei de cocos, jojoba, absolut de trandafir, absolut de iasomie, ulei esential de musetel si valeriana.

Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia maini. A nu se lasa la indemana copiilor.A se agita inainte de folosire.

Nota 
Mihai L. 2021-11-08

Stare de bine

Il folosesc si aduce directie si determinare. E bun. Recomand!

Scrie o recenzie !

12 alte produse in aceeasi categorie: