Ulei "Putere" Mărește

Elixir Putere (10ml)

60 lei

Elixir KIGAM Putere pentru amplificarea fortei vietii.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir KIGAM Putere este un elixir dedicat amplificarii fortei vietii din interiorul fiintei, un elixir care ridica vibratiile omului spre curaj si determinare in ceea ce priveste demersurile propuse. Scopul folosirii Elixir KIGAM Putere este de a vitaliza fiinta, de a ii potenta impetuozitatea care ii va permite sa depaseasca toate provocarile zilnice cu naturalete, blandete si fermitate. Elixir KIGAM Putere poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei.

  Se aplica in zona de incheieturi, cap, piept si ombilic. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

  Compozitie: ulei de masline, ulei esential de portocale, ghimbir si pin. Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile elixirului.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Putere (10ml)

  Elixir Putere (10ml)

  Elixir KIGAM Putere pentru amplificarea fortei vietii.

  5 alte produse în aceeași categorie: