Ulei "Pace" Mărește

Elixir Pace (10ml)

60 lei

Elixir KIGAM Pace pentru amplificarea starii de relaxare si compasiune.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Pacea nu inseamna numai lipsa razboaielor, a exploziilor sau lipsa tancurilor de pe strazi. Pacea inseamna stare de non-agresiune interioara si exterioara fiintei si chiar compasiune. Iar aceasta este definitia perfecta a celui mai bland, poate, dintre elixirurile noastre, Elixir KIGAM Pace. Folositi elixirul pentru amplificarea starii de relaxare interioara si cresterea nivelului de compasiune fata de toate fiintele vii din jurul dumneavostra. Elixir KIGAM Pace va amplifica starea de pace pe care o regasiti in sufletul dumneavoastra, va ajuta sa va aduceti detasare fata de activitatile zilnice si provocarile pe care le primiti, vibrand in constiinta dumneavostra un val fin de serenitate si liniste.

  Se aplica in zona de incheieturi, cap, piept si ombilic. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

  Compozitie: ulei de masline, ulei esential de trandafir, musetel, Ylang-ylang si lavanda. Produsul contine si o piatra semipretiosa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina etc.) care potenteaza calitatile elixirului.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia mainii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Pace (10ml)

  Elixir Pace (10ml)

  Elixir KIGAM Pace pentru amplificarea starii de relaxare si compasiune.

  6 alte produse în aceeași categorie: