Elixir KIGAM Mercur este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Mercurian. Folosind elixirul beneficiem de un control mental perfect și de stăpânirea vorbirii, mai ales când avem de susținut discursuri publice. Sfera de influență a lui Mercur aduce în noi simtul umorului și ne amplifică capacitatea de a studia, de a ne dedica științei și deopotrivă spiritului căutător. Când aveți nevoie de amplificarea puterii cuvântului scris sau vorbit sau de interactiune socială mai ușoară și cu rezulate mai bune, puteti folosi Elixir Mercur. Energia complementara cu Venus, Mercur aduce tot ceea ce este rațiune, starea de discernământ. Cu proiecție în culoarea galben, sfera lui Mercur favorizează inteligența, concentrarea, analiza, sinteza și capacitatea de concretizare. Persoanele venusiene, pot folosi Elixir Mercur pentru compesarea stării ”cu capul in nori”.

Parfumul exultă claritate, vitalitate, bucurie.

Elixirul se poate aplica la încheieturi, în zona plexului solar si cardiac. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleiosă.

Compoziție: ulei cocos, jojoba, ulei esențial de mentă piperita, eucalipt, fenicul, mirt, lavandă, ghimbir. 

Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.) care potențează calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

10 alte produse in aceeasi categorie: