Elixir KIGAM Venus este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Venusian. Din orice perspectivă ați privi, Venus este frumusețea provocatoare, energia vitalității și armoniei. Planeta Venus guvernează ziua de vineri și amplifică în mod special energia feminină, aducând în prim plan valoarea estetică a lucrurilor care ne înconjoară. Elixirul regenerează forța și energia vitală din noi. Cand aveți nevoie de amplificarea relaxării, a cooperării sau a spiritului diplomatic sau abilitatilor de negociere, folositi elixirul pentru a vă putea bucura de energiile menționate. Elixirul poate fi folosit și pentru momentele petrecute în natură, pentru că vă îndrumă către o mai bună armonie și reculegere.

Parfumul exultă bucurie, afectivitate. Absolutul de trandafir de damasc, absolutul de liliac, absolutul de magnolia și absolutul de gardenia sunt esențe foarte prețioase care încântă simțurile, amplifică emoția și inspirația. Toate acestea se clădesc pe alte esențe prețioase, lemn de trandafir și esență de elemi.

Elixirul se poate aplica la încheieturi, în zona plexului solar si cardiac. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleiosă.

Compozitie: ulei cocos, jojoba, absolut de frangipanii, trandafir  ulei esential de trandafir, liliac, magnolia, gardenia, lemn de trandafir, elemi și Vitamina E.

Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.) care potențează calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

10 alte produse in aceeasi categorie: