Elixir KIGAM Pluto este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Plutonian. Dacă dorim să găsim în orice situație a vieții soluții, transformări radicale, să atingem un scop și să fim neabătuți de la el, atunci acest elixir Pluto Kigam ne poate ajuta si inspira în aceste aspecte. Minte hotărâtă, neabătută, transformare aceasta este direcția acestui elxir.

Parfumul este caracterizat de un miros puternic de calamus, două tipuri de pelin - alb și negru (miros transformator) combinat cu un miros profund, magnetic de lotus albastru, îmblânzit de mirosul dulceag de mâna maicii domnului. Această sinergie este întărită de sinergia dreptului chiparos, inspiratului cedru, afumatul patchouli, puternică smirnă, inconfundabilului muschi de stejar, blânda benzoină, plăcutul opoponax și prețiosele mirosuri de galbanum și santal. Un miros complex, transformator.

Elixirul se poate aplica la incheieturi, frunte și pe zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei cocos fractionat, jojoba, ulei esential pelin negru, pelin alb, sofran, salvie, mâna maicii domnului, calamus, absolut lotus albastru, chiparos, cedru atlantica, patchouli, smirna, muschi de stejar, opoponax, styrax benzoin, galbanum, santal alba.

Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

10 alte produse in aceeasi categorie: