Elixir KIGAM Uranus este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Uranian. Elixirul ne ajută să găsim soluții neașteptate, ingenioase la situațiile vieții și să facem o încântare la nivel mental mai ales, din tot ceea ce vine către noi.

Parfumul exultă mult entuziasm, este o îmbinare între claritate mentală aduse de mentă, violete, salvie sclareea, musetel roman, lauris nobilis si emotii aduse de verbina, mandarină, palmarosa, cedru și cardamom. Extractul de budha tree si ambră aduce o doză ușor de afumat - dulceag care conferă stabilitate, la care se adaugă mirosul de mușetel german, care este purificator. O notă finală de neroli dă un miros surprinzător parfumului.

Elixirul se poate aplica la incheieturi, tampla stanga și pe zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei cocos fractionat, jojoba, mentă piperită, neroli, absolut de violete, salvie sclareea, rozmarin, roinită, mandarină, mușețel roman, mușețel german, palmarosa, verbina chinezească, laurus nobilus, cedru atlantica, cardamon, ambră, budhha tree.

Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

10 alte produse in aceeasi categorie: