Elixirul KIGAM Soare este un parfum natural, creat dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Solar. Folosiți acest elixir în momentele în care va doriți o acuitate a sufletului creator, amplificarea stării de armonie cu destinul personal sau atunci cand sunteți în fața unor evenimente majore din viața dumneavoastră. Vă ajută să aduceți conștiență și discernământ asupra gândurilor, emoțiilor și acțiunilor dumneavoastră. Emotii ca simplitatea, empatia, sinceritatea, creativitatea și discernămâtul se vor dinamiza. Corespondențele pe care le puteti urmari atunci când folosiți acest elixir sunt culoarea orange și ziua de duminică.

Parfumul exultă bucurie și expansiune; ne spune povestea iubirii dintre trandafir și neroli; sunt notele cele mai intense și mai pasionale din melanjul potențat de atingerile subtile de lemn de trandafir, geranium și petitgrain. O notă finală de scorțișoară menține energia parfumului.

Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cea a încheieturilor și zona plexului cardiac. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

Ingrediente: ulei de cocos, jojoba, absolut de trandafir,  ulei esential neroli, petitgrain, lemn de trandafir, geranium, scorțișoară.

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

10 alte produse in aceeasi categorie: