Elixir Luna (10ml)

45 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și echilibrarea Arhetipului Lunar.   .

Produs natural alchimic, fabricat după principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixirul Elixirul KIGAM Lună este un parfum natural, creat dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile care guvernează Arhetipul Lunar. Elixirul ne pătrunde de magia Lunii, amplifică magnetismul personal, popularitatea și spontaneitatea, aducând senzitivitate și interacțiune umană de o calitate superioară. Elixirul purifică emoțiile și echilibrează dualitatea. Luna este astrul care favorizează vindecarea și aduce îmbunătățirea stării de spirit înainte de culcare. Luna ne cufundă în albastru, stare de repaus și somn. Complementara marelui profesor Saturn, Luna este titulara chakrei Swadhisthana și a organelor genitale. Elixirul se poate folosi și atunci când avem  de făcut scurte călătorii sau când avem de rezolvat situații care țin de casă și familie. KIGAM vă oferă acest elixir de excepție pentru armonizarea cu energia acestui impetuos astru care ne veghează și de a cărui prezență am devenit conștienți de la primele priviri pe care le aruncăm spre cer, de mici copii.

  Parfumul ne duce cu gândul la o mantie de raze de lună; este inefabil, camforat, sublim, magic; ne învăluie cu accente intense de iasomie și lăcrămioare, mângâiate de arome proaspete de citrice și ylang-ylang.

  Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cea pelviana, zona dorsala și spatele gambelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

  Ingrediente: ulei de măsline, jojoba, absolut de iasomie, labdanum, ulei esențial de lăcrămioare, lămâie, camfor alb, iasomie, ylang-ylang și Vitamina E.

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Personalizare

  După ce salvaţi produsul personalizat, nu uitaţi să-l adaugaţi în coș.
  Formate de fişiere permise: GIF, JPG, PNG

  Imagini
  Text

  loader

  * cîmpuri obligatorii

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Luna (10ml)

  Elixir Luna (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și echilibrarea Arhetipului Lunar.   .

  Produs natural alchimic, fabricat după principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  7 alte produse în aceeași categorie: