Ulei personalizat in functie de harta natala Mărește

Elixir / Parfum personalizat (10ml)

0 lei

Elixir / Parfum KIGAM personalizat.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Produsul personalizat începe cu analiza hărții natale și a unei ședințe personale în care se stabilește ce se dorește de la produs.

  În urma acestor etape se aleg cu grijă ingredientele (naturale, unele chiar eco, nu există ingrediente de sinteză) și momentul în timp care să fie în acord cu ritmurile cosmice si naturale.

  Se stabilesc cantitățile și proporțiile între ingrediente. Se fac diverse invocații, mantre în raport cu ce se doreste să se obtină de la elixirul /parfumul respectiv. Se prepară elixirul/parfumul și se lasă să se așeze o perioadă în funcție de tipul de produs. La intervale regulate se amestecă și se fac invocații pentru produs.

  Elixirul/Parfumul este unic pentru fiecare persoană și se va folosi doar de ființa căreia i-a fost destinată.

  Elixirul are ca baza ulei vegetal , iar parfumul are ca baza alcool din cereale. Exprimă doua aspecte ale aceleiasi realități. Elixirul care are ca bază uleiul vegetal este mai asezat, mai blând, ca o miere foarte bună. Parfumul care are ca bază alcoolul este mai luminos, sparkling, mirosul lui este mai evident, mai puternic. Fiecare din aceste două preparate(elixir și parfum) extrag o anumită coantă din ingredientele introduse. Decizia se ia în funcție de ce dorim de la produs.

  Vă rugăm să ne contactati pentru alte detalii pe office@kigam.ro

  Scrieţi o recenzie

  Elixir / Parfum personalizat (10ml)

  Elixir / Parfum personalizat (10ml)

  Elixir / Parfum KIGAM personalizat.