Sunt disponibile 3 tipuri de arome de camera: florală, citrică și lemnoasă.

Parfumul de cameră are un efect holistic armonios, iar inhalarea uleiurilor esențiale din compoziția lui amplifică relaxarea și tonusul.

Bucurie și Empatie: Parfumul de cameră floral este o sinergie de uleiuri esențiale florale, în care iasomia, gardenia și roinița ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă bogată, caldă, magnetică și abundentă. Uleiul de mentă adăugat amplifică efectul floral, iar rezultatul este o stare de bucurie și empatie.

Revitalizare și Acțiune: Parfumul de cameră citric este o sinergie de uleiuri esențiale citrice, în care floarea de portocal, lămâia, portocala dulce și lemongrassul ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă abundent citrică, ușor florală și proaspătă. Uleiul de chiparos accentuează, amplifică și fixează acest miros dinamizant, iar efectul general este o stare de revitalizare și acțiune.

Focalizare și Prezență: Parfumul de cameră lemnos este o sinergie de uleiuri esențiale lemnoase, în care mușchiul de stejar, patchouli, scorțișoara și benzoina siam ne răsfață și ne încântă cu o mireasmă puternică, profundă, cu note de pământ reavăn, lemnoasă, dulce aromată și afumată. Uleiul de trandafir de damasc deschide și îmbogățește într-un mod magistral acest miros încântător lemnos, care ne trezește starea de atenție și prezență.

Pentru persoanele / companiile care își doresc un parfum personalizat, vă rugăm să ne contactați la office@kigam.ro.

Produs în Romania.

Inflamabil! Nu lasați produsul lângă flăcări, surse de căldură. Feriți contactul cu ochii. Dacă produsul ajunge în ochi, clătiți cu multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

7 alte produse in aceeasi categorie: