Acest sistem se remarcă prin portabilitate. Dispenserul de difuzie a parfumului are un design modern si elegant ce il face usor de integrat atat in spatiile comerciale si de bussines, cat si in cele de locuit. Aparatul poate fi montat pe perete, asezat pe mobila sau ascuns, in cazul in care doriti ca acesta sa nu fie vazut. De asemenea, dispozitivul odorizant profesional de camera ScentEvo 100 se poate instala si in sistemul HVAC de ventilatie, crescand astfel volumul de aer odorizat de peste 10 ori.

Specificatii: Odorizantul professional ScentEvo 100 permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de dorinte.

Aparatul are 9 intervale/programe de difuzie a parfumului, în functie de intensitatea dorita.

Se poate folosi in doua modalitati: fie prin alegerea zilele saptamanii, orei si minutului la care aparatul va porni, fie prin recurgerea la programele prestabilite. In ambele modalitati se poate regla intensitatea mirosului.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni: L224 x H186 x D86 mm

Ventilator incorporat

Acoperire: 250 – 350 m³

Voltaj: 12V Putere: 4 W

Volum: <30 dba

Recipient parfum: 200 ml

Material: plastic ABS

Greutate: 1 kg

Consum: intre 0,1 ml - 0,4 ml pe ora, in functie de nivelul de intensitate

Culoare: alb sau negru

Avantaje parfumuri:

Aromele sunt raspandite uniform, acoperind o suprafata mare. Punem la dispozitie o gama de parfumuri naturale. Parfumurile au la baza uleiuri esentiale si sunt sigure pentru sanatate. Tehnologia avansata de difuzie evita saturarea spatiului cu particule. 

Produsul nu contine VOC (volatile organic compounds). Nu necesita mentenanta, costurile sunt reduse semnificativ. 

Kitul de instalare al odorizantului profesional, certificatul de garantie si declaratia de conformitate sunt incluse in pachet. Realizat din materiale de inalta calitate si cu finisaje deosebite, odorizantul de camera professional imbina armonios confortul cu designul ingenios. Stilul minimalist care a fost adoptat la realizarea acestui dispozitiv odorizant profesional il face extrem de usor de inglobat in orice tip de ambient, fie ca vorbim despre magazine, birouri, hoteluri de lux, restaurante sau chiar hale industriale.

Este potrivit pentru antreprenorii care doresc sa fie in trend cu noile tendinte de marketing, mai exact cu scent marketing. Ce inseamna acest lucru? Asocierea unui anumit parfum cu brandul dvs. va poate aduce numai beneficii, intrucat acest gen de odorizant profesional de interior, ce se bucura de o mare acoperire, este exact ce aveti nevoie pentru a fi identificat usor de catre cei care va trec pragul. Unele studii au aratat ca aromele pot atrage clienti si creste nivelul de satisfactie al acestora, pot stimula vanzarile si pot spori increderea intr-un anumit brand.

KIGAM poate crea parfumuri personalizate pentru clienții care doresc acest lucru. Ne puteti contacta pentru detalii la office@kigam.ro .

*** Parfumul se achizitioneaza separat.

7 alte produse in aceeasi categorie: