Elixir KIGAM Tara reuneste sub incarcarea sa mistica energia compasiunii Universului. KIGAM va ofera prin acest elixir delicat si complet posibilitatea de a va activa si amplifica latura compasiunii din fiinta dumneavoastra. Cum fundamantul creatiei este manifestarea compasiunii, veti gasi in Elixir KIGAM Tara vibratia inceputului creationist in cea mai delicata, pura si stabila forma a sa. Este indicat pentru stari de tensiune, momente dificile in activitatea profesionala si personala, probleme recurente in familie sau stari de deznadejde si epuizare, momente de cumpana in luarea unei decizii sau pentru starea de bine de peste zi.

Elixirul se poate aplica zilnic, dimineata, in zona plexului cardiac si zona fruntii. Se pun 2-3 picaturi si se maseaza delicat, evitand ganduri agitate privind evenimentele din cursul zilei. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Ingrediente:ulei jojoba, ulei măsline, absolut de iasomie, ulei esential de piersica, lotus roz, iasomie, elemi si santal. 

Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

KIGAM

15 alte produse in aceeasi categorie: