Elixir Kali KIGAM. folosit pentru activarea si amplificarea fortei vitale a vietii, arhetip care ajuta sa ne traim viata mai intens și centrati in prezent, Kali KIGAM va aduce potentarea vitalitatii, energie regeneratoare, centrare in interiorul fiintei si determinare, generand in fiinta dumneavoastra o stare de constientizare a vietii si dorinta de participare activa la derularea ei.

Poate fi aplicat in zona plexului solar si cardiac. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compozitie: ulei jojoba, masline, ulei esential de pelin, gardenia,calamus, galangal, cuisoare, cardamom, piper, lotus albastru, ambră, tămâie.

Produsul contine si o piatra semipretioasa (ex. cristal de cuart, ametist, turmalina, etc.), care amplifica calitatile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

16 alte produse in aceeasi categorie: