Elixir Elementul Aer Mărește

Elixir Element Aer (10ml)

45 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Aer.

Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir KIGAM Aer este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Elementul Aer. Elixirul este de un real ajutor celor care au multe de comunicat, celor cu activitati sociale pronunțate. Elixirul potențează sociabilitatea, mobilitatea, adaptabilitatea, comunicativitatea, arătând sensuri noi și întreținând idealurile înalte și expansiunea conștiinței. Elixirul ajută la echilibrarea stărilor dizarmonice ale acestui element: blazare, apatie, defocalizare. Cum natura acestui element fundamental este starea de liberă miscare, așa și dumneavostra puteti să vă simțiti liberi și comunicativi folosind Elixir Element Aer KIGAM.

  Parfumul acestui elixir este o încântare de miros de trandafir de damasc cu busuioc și musetel roman. Pe această încântare de miros se exprimă anasonul colorat de mirosul de flori de portocal(neroli). Nota principală este expansivă , afectiv-empatică.

  Elixirul se poate aplica la încheieturi, în zona inferioară a corpului, pe tălpi. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

  Compozitie: ulei măsline, jojoba, ulei esențial de anason, trandafir, busuioc, musețel, neroli și Vitamina E. Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Element Aer (10ml)

  Elixir Element Aer (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Aer.

  Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  4 alte produse în aceeași categorie: