Elixir Element Apa (10ml) Mărește

Elixir Element Apa (10ml)

45 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Apă.

Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir KIGAM Apă este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Elementul Apă. Elixirul KIGAM este recomandat tuturor celor prea rigizi în structura fizică și emoțională, celor care doresc să își echilibreze și să își armonizeze ființa cu arhetipul Elementului Apa. Sinergia propusa de KIGAM potențează sensibilitatea, empatia, fluiditatea și intuiția, făcând din ființă o structură mult mai armonioasă și mai permisivă energiilor schimbării. Apa este în noi "nectarul vietii" și orice cale am urma este nevoie să avem acest element purificat. Elixirul ajută echilibarea elementului apă în corp atât la nivel subtil cât și fizic, generând în acest fel armonie și sensibilitate.

  Parfumul este un miros încântător de iasomie cu fluiditatea lui ylang ylang si ajutat de palmarosa. Nota principală de fluiditate și vitalizare.

  Elixirul se poate aplica la încheieturi și în zona pelviană. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplică doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

  Compozitie: ulei măsline, jojoba ulei esential de iasomie, ylang-ylang, palmarosa și Vitamina E.

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Element Apa (10ml)

  Elixir Element Apa (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Apă.

  Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  4 alte produse în aceeași categorie: