Elixir Element Pamant Mărește

Elixir Element Pamant (10ml)

45 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Pamant.

Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir KIGAM Pământ este un parfum făcut dintr-o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute care armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează Elementul Pământ.  Elixirul potențează spiritul organizatoric, rațional, induce mai multă atenție către responsabilitate și asumare. Elementul Pamant genereaza în noi responsabilitate, fertilitate, securitate, logică mentală. Elixirul parfumat ne ajută să remediem dezechilibrele acestui element: încapatanare, rigiditate în gandire si în structurile interioare, comoditate. Elixirul parfumat vă oferă suport pentru recăpătarea controlului asupra vieții actuale.

  Parfumul este puternic, o combinație de forță între pătrunzătorul vetiver cu puternicul pathchouli  și acorduri vitalizante, verticale de chiparos. Nota principală este de pământ reavăn și vitalizant.

  Elixirul se poate aplica la încheieturi, în zona inferioară a corpului, pe tălpi. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul și absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi în loc de parfum, dar se va aplica doar pe piele nu și pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

  Compozitie: ulei măsline, jojoba, ulei esential de vetiver, patchouli, chiparos și Vitamina E.  Produsul conține și o piatră semiprețiosă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care potențează calitățile elixirului.

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Element Pamant (10ml)

  Elixir Element Pamant (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea Elementului Pamant.

  Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  4 alte produse în aceeași categorie: