Elixir 7 Chakras Mărește

Elixir 7 Chakre (10ml)

55 lei

Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea celor 7 chakras.

Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Mai multe detalii

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixirul KIGAM 7 Chakre este un parfum natural creat dintr-un amestec magic de uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și uleiuri absolute, menit să ne aducă mai aproape de conștiința și energiile îngemănate de cele 7 Chakre. Elixirul este o sinteză sinergică a celorlalte uleiuri din Gama Chakre și sprijină menținerea echilibrului energetic la nivel fizic, psihic, mental și spiritual. Amplifică armonia corpului fizic și a corpurilor subtile și ajută la refacerea profundă a aurei.

  Parfumul combină arome esențiale pentru o matrice olfactivă completă: de la citricele de vârf (bergamotă și lămâie), la somptuosul trandafir și ierburi aromatice vindecătoare și continuând, spre final, cu note tămâioase adânci, primordiale.

  Elixirul se aplică pe piele, de mai multe ori pe zi, zonele preferate fiind cele de la încheieturile mâinilor și picioarelor, precum și tălpile picioarelor. Mirosul și absorbția prin piele îi declanșează efectele. Se poate folosi în loc de parfum, cu recomandarea de a se aplica doar pe piele, nu pe haine, pentru că are o compoziție uleioasă.

  Ingrediente: ulei jojoba, ulei măsline, absolut de trandafir de damasc, ulei esențial de bergamotă, lămâie, lavandă aspic, benzoin styrex, musețel german, sunătoare, tămâie și Vitamina E. 

  Produsul conține o piatră semiprețioasă (ex. cristal de cuarț, ametist, turmalină, etc.), care îi potențează calitățile.

  Atentie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare pe articulația
  mâinii, înainte de folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! A se agita înainte de folosire. 

  Scrieţi o recenzie

  Elixir 7 Chakre (10ml)

  Elixir 7 Chakre (10ml)

  Elixir KIGAM pentru armonizarea și dinamizarea celor 7 chakras.

  Produs natural alchimic, inspirat de principii biodinamice, în acord cu legile terestre și cosmice.

  8 alte produse în aceeași categorie: