Elixir Renaștere (10 ml) Mărește

Elixir Renaștere Lunară (10ml)

70 lei

Elixir KIGAM care activează Arhetipul Lunar.

Mai multe detalii

 • 10ml

 • Distribuie pe Facebook!
 • Elixir Renaștere - acest elixir produs de KIGAM este o sinergie de uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, argint și piatra lunii. Momentul in care a fost produs, ordinea ingredientelor, constiintele invocate in momentul prepararii produc o sinergie a acestui elixir care ajută la purificarea,cresterea,  în mod armonic a arhetipului lunar a fiintei. Activarea Arhetipului Lunar aduce in toate structurile fiintei noastra, emotii elevate, empatie, frumusete, grație, cunoastere. Vom fi ca o Lună inspiratoare, care încântă pe toate lumea inclusiv pe noi cu gratie si cunoastere.De fapt activarea arhetipului lunar al fiintei este un pas important in deschiderea definitiva a usii sufletului, realitate care ne va propulsa in paradisele astrale aici pe pamant.

  Parfumul este combinație măiastră de subtilul lilac cu magicul lotus albastru mixat cu ajutorul verbinei,  fluidizat de încântătorul ylang ylang( extracția a doua) și transformatorul calamus, spre final, cu note ușori dulcege de ambră și puternice, primordiale de mușchi de stejar.

  Se aplica: tâmple, frunte, baza nasului, gât, zona ombilic, tălpi şi în lămpi de aromoterapie. Se aplică de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absortia prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi si in loc de parfum daca se agreeaza mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

  Compozitie: ulei de măsline, jojoba,abs. lotus albastru, muschi de stejar, liliac, ulei esential, verbină, ylang ylang, calamus, ambră, dragon blood, foiță argint

  Produsul contine şi o piatră semipretioasă piatra lunii, care amplifică calitatile elixirului.

  Atenţie! Doar pentru uz extern, se va evita zona ochilor. Se recomandă testare înainte pe articulaţia mâini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita înainte de folosire.

  Scrieţi o recenzie

  Elixir Renaștere Lunară (10ml)

  Elixir Renaștere Lunară (10ml)

  Elixir KIGAM care activează Arhetipul Lunar.